تاریخ آخرین بروزرسانی : يکشنبه دهم ارديبهشت 1396 ساعت 15:27

تاریخ : چهارشنبه 2 فروردين 1396

در ساعات اولیه سال 1396 انجام شد

معاون درمان دانشگاه در معیت مدیر روابط عمومی در ساعات اولیه سال 96 از ده بیمارستان دانشگاهی بازدید نمودند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز دکتر تقی زادیه و دکتر حسینی سه ساعت بعد از تحویل سال نو برای عرض تبریک به همکاران، پزشکان، پرستاران و کادر بیمارستانها با اولویت بخش اورژانس از ده بیمارستان دانشگاهی تبریز بازدید نموده و ضمن عرض تبریک سال نو از زحمات آنان تشکر کردند و وضعیت رسیدگی به بیماران را مورد بررسی قرار دادند. بنابر این گزارش معاون درمان دانشگاه تاکید کرد ضمن تکریم بیماران بویژه بیمارانی که در ساعات اولیه سال 96 دچار بیماری و یا مشکل جسمی شده اند خدمات درمانی باید به بهترین نحو و بدون تعطیلی در کلیه بخشها ارائه شود.
در این بازدید ضمن بررسی وضعیت رسیدگی به بیماران بویژه در اورژانس بیمارستانها ، وضعیت آزمایشگاهها و سایر واحدهای اورژانس نیز مورد بررسی قرار گرفت.
طبق این گزارش، رضایتمندی عمومی از طرف مردم و بیماران بسیار مشهود بود.
ضمن تقدیر و تشکر از کلیه همکاران شاغل در بیمارستانها بویژه در واحد های اورژانس، سال نو بر همه همکاران دانشگاهی گرامی باد

• در چهارشنبه 2 فروردين 1396
  • ساعت 13