تاریخ آخرین بروزرسانی : پنجشنبه دوم آذر 1396 ساعت 08:49
تاریخ : دوشنبه 23 اسفند 1395

پیام تبریک معاون دانشجویی دانشگاه به مناسبت کسب مقام نائب قهرمانی در دومین المپیاد ورزشهای همگانی دانشجویان دختر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، در پی کسب مقام نائب قهرمانی کاروان ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی تبریز در المپیاد ورزش های همگانی دانشگاههای علوم پزشکی کشور دکتر محمد آقازاده پیام تبریکی با مضمون زیر ارائه نمود :
بسم رب العرش العظیم
خداوند متعال را شاکریم که توانستیم پیرو فرمایش مقام معظم رهبری در همگانی سازی ورزش، تفکر هزینه‌کرد را مبدل به پس انداز سازیم. کسب مقام ارزشمند نایب‌قهرمانی در دومین المپیاد ورزشهای همگانی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور، نشان از تعهد نیروی فعال انسانی دانشگاه و حیات کالبد فعالیت‌بدنی در بطن دانشجویان عزیز دارد. این موفقیت در چنین بازه‌ی زمانی کوتاهی حاصل نمی‌گشت مگر با اتحاد و انسجام دستهای گرم و توانمند عزیزان دانشجو، کارشناسان دلسوز مدیریت تربیت‌بدنی و حمایت مستمر و بی دریغ مسوولین دانشگاهی.
کسب این موفقیت ارزشمند را به جمیع مسوولین، مربیان، سرپرستان و دانشجویان؛ بالاخص قشر ورزشکار دانشجو تبریک و شادباش عرض نموده و آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون را برای جمیع عزیزان از ذات خداوند متعال مسالت دارم.

• در دوشنبه 23 اسفند 1395
  • ساعت 12