تاریخ آخرین بروزرسانی : دوشنبه یکم آبان 1396 ساعت 15:31
تاریخ : پنجشنبه 5 اسفند 1395

برای اولین بار در شمالغرب کشور؛

دوره عالی بهداشت عمومیMPH در دانشگاه علوم پزشکی تبریز افتتاح شد

مدیر گروه پزشکی اجتماعی و خانواده دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در گفت‌وگو باروابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز،  با اعلام این مطلب گفت: دوره عالی بهداشت عمومی، دوره‌ای است که دانشجویان در حیطه¬ های پژوهشی، مدیریت بهداشت، پیشگیری و کنترل بیماریها، مدیریت سلامت، مهارت¬های ارتباطی و ... زیر نظر بهترین اساتید دانشگاه آموزش می¬بینند.
دکتر مهستی علیزاده خاطرنشان کرد: دانشجویان فارغ التحصیل رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دامپزشکی می‌توانند در این دوره شرکت بکنند، همچنین دانشجویان استعداد درخشان و نخبه در این رشته‌ها(دکتری حرفه‌ای) که حایز شرایط تحصیل در دو رشته همزمان هستند، نیز می‌توانند در این دوره شرکت کنند.
وی یادآور شد: این دوره برای اولین بار در شمالغرب کشور، به همت گروه پزشکی اجتماعی و خانواده دانشکده پزشکی و دانشکده بهداشت و دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار می‌شود.
وی با بیان اینکه این دوره شامل 30 واحد درسی و 4 واحد پایان نامه است، گفت: هدف از برگزاری این دوره، توانمندسازی دانشجویان نخبه و استعداد درخشان است که بتوانند در حیطه سیاست‌گذاری و مدیریت سلامت دانش کافی داشته باشند.
وی یادآور شد: هدف اصلی این برنامه تربیت دانشجویان در جنبه‌های تحلیلی و مهارت های مدیریتی مورد نیاز برای ایجاد مدیران بالینی در هر دو زمینه پزشکی و سلامت عمومی است. تأکید این برنامه حل کاربردی مسائل در نظام سلامت است.
دکتر علیزاده همچنین خاطرنشان کرد: ظرفیت جذب دانشجویان در این دوره، ده نفر بوده و در دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نیمسال دوم سال تحصیلی 96-95 این رشته برگزار شده است.

• در پنجشنبه 5 اسفند 1395
  • ساعت 07