تاریخ آخرین بروزرسانی : جمعه بیست و ششم آبان 1396 ساعت 23:22
تاریخ : چهارشنبه 10 آذر 1395

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی به همراه وزرای راه و شهرسازی و نیرو صبح امروز با حضور در مراسم تشییع جنازه و همچنین شام غریبان متوفیان حادثه قطار تبریز مشهد با بازماندگان این حادثه دلخراش ابراز همدردی کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز،  مشاور و معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور. استاندار اذربایجان شرقی. رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز و جمع کثیری از مسوولان استان نیز در معیت وزرای دولت در این مراسم شرکت نمودند.
شایان ذکر است دراین مراسم چند تن از نمایندگان تولیت آستان قدس رضوی نیز حضور داشتند.  وزیر بهداشت و همراهان ضمن حضور در مرکز آموزشی درمانی سینا و امام رضای تبریز از مصدومان این حادثه عیادت کردند.

• در چهارشنبه 10 آذر 1395
  • ساعت 17
  • توسط فاطمه دایی
  • در 1395/09/10