تاریخ آخرین بروزرسانی : پنجشنبه سی ام شهريور 1396 ساعت 12:59
تاریخ : پنجشنبه 6 آبان 1395

پیگیری پرونده فوت کودک در بیمارستان کودکان تبریز

در پی فوت تاسف بار کودک 18 ماهه در بیمارستان کودکان تبریز به اطلاع می رساند ایشان از چند روز قبل از بستری  دچار استفراغهای  مکرر بوده اند ، که از صبح روز مراجعه  تشدید یافته است . بیمار پس از مراجعات مکرر به کلینیک های سرپایی تحت درمان های مختلف قرار گرفته است .

بیمار بدنبال وخامت بیماری ، توسط والدین در شرایط کاملا وخیم ودر حالت کبودی شدید به اورژانس بیمارستان کودکان مراجعه وبعلت وخامت وضعیت بیمار سریعا به اتاق احیاء منتقل می شود . اقدامات لازم برای اصلاح وضعیت وحفظ حیات بیمار انجام می گیرد که متاسفانه نتیجه ای حاصل نشده وبیمار فوت می نماید.

بدینوسیله معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز ضمن عرض تسلیت وابراز همدردی  با خانواده محترم  نامبرده اعلام می نماید جهت روشن شدن علت فوت ، پرونده پزشکی بیمار به سازمان پزشکی قانونی و نظام پزشکی تبریز ارجاع شده است .

دکتر تقی زادیه

معاون درمان دانشگاه