تاریخ آخرین بروزرسانی : دوشنبه سی ام بهمن 1396 ساعت 14:13
تاریخ : چهارشنبه 14 مهر 1395

برگزاری مراسم عزاداری سالار شهیدان (ع) در خیمه یالثارات

دانشجویان دانشگاه همگام با عموم عاشقان اهل بیت (ع) مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان عالم حضرت سیدالشهدا (ع) و یاران با وفایشان  را در خیمه یالثارات الحسین  (ع) برگزار نمودند.
اماده سازی خیمه که از اول مهرماه و با تلاش های فراوان دانشجویان شروع شده بود در محل پاکینگ دانشجویان واقع در روبروی دانشکده بهداشت برپاست  . این مراسم توسط هیئت عاشقان ثارالله و هیئت فاطمیون دانشگاه علوم پزشکی تبریز به مدت 8 شب از تاریخ 11 مهرماه تا 19 مهراز ساعت 20 تا 22 برگزار می شود.
ترتیب برنامه ها : قرائت قرآن- زیارت عاشورا- سخنرانی- مداحی و ذکر مصیبت و مداحان مراسم دکترحاج سعید جبرئیلی و وحید تقی پور می باشد.
لازم به یادآوری است حرکت سرویس ها از مقابل خوابگاه ها ساعت  19.45 بوده وکانال تلگرامی هیئت عاشقان ثار الله برای دریافت تصاویر و مداحی ها @asheghane_sarallah_tbzmed می باشد.

• در چهارشنبه 14 مهر 1395
  • ساعت 12