تاریخ آخرین بروزرسانی : جمعه بیست و ششم آبان 1396 ساعت 23:22
تاریخ : دوشنبه 15 شهريور 1395

کمک های چند صد میلیونی خیران به حوزه سلامت در سراب

ابراهیم خلیل بایرامی در حاشیه نشست مجمع خیران سلامت شهرستان سراب  گفت: با اشاره به مهیا شدن زیرساخت های لازم برای توسعه بخش سلامت در شهرستان سراب اظهارکرد: برای بهسازی و تکمیل بخش های جدید بیمارستان فعلی سراب خیرین این شهر در اقصی نقاط کشور کمک های چند صد میلیونی داشتند.

بایرامی با تاکید بر نیاز به کمک های مادی و فکری مردم تصریح کرد: دولت برای تامین و تخصیص اعتبارات در صورت کمک های داوطلبانه خیران توجه خاصی دارد و باید توجه داشت که اهتمام و مساعدت ویژه مردم و مسئولان به حوزه سلامت ضروری است.

معاون توسعه ومدیریت منابع دانشکده علوم پزشکی سراب با اشاره به اینکه ترکیب سنی جامعه به سمت پیری پیش می رود، اظهار داشت: با توجه به اینکه نشاط و سرزندگی برای کهنسالان ضروری است، خیرین سلامت می توانند با ساماندهی کمک های مردمی نسبت به ایجاد خانه های نشاط و امید برای سالمندان تلاش کنند و مکان هایی برای حضور با نشاط سالمندان فراهم سازند.

مهدی نهانی مدیرعامل مجمع خیرین سلامت سراب گفت:هیئت امنای مجمع افتخار میکند که پذیرای مساعدت پرخیروبرکت عزیزانی باشد که در ردیف محبوبترین و منتخب ترین بندگان الهی هستند و بنا به ارزشهای معنوی خویش،مورد عزت وکرامت الهی واقع شده اند و در رسالت مومنانه خود،چون شمعی فروزان برای رونق وتکامل وتعالی جامعه،پرتو افشانی مینمایند .
وی افزود:اعتلای فرهنگ نیک اندیشی و نوعدوستی ومشارکت در محرومیت زدایی،موجب عزت وتوانمندی روزافزون نظام،درجهت تامین بهداشت و سلامت عمومی جامعه خواهد بود. فلذا شماره حساب مجمع خیرین بشرح زیر اعلام میگردد .
سیبا ملی۰۱۰۹۷۶۹۱۱۳۰۰۷

• در دوشنبه 15 شهريور 1395