تاریخ آخرین بروزرسانی : جمعه بیست و ششم آبان 1396 ساعت 23:22
تاریخ : يکشنبه 7 شهريور 1395

بازدید معاون سیاسی استانداری از مرکز رازی به مناسبت روز پزشک

معاون استاندار آذربایجان شرقی در بازدید از بیمارستان رازی تبریز که علاوه بر بخشهای مختلف ، یک مرکز تخصصی بیماران روان و اعصاب است ، از زحمات ارزنده و شبانه روزی پزشکان و پرستاران این مرکز قدردانی کرد و از نزدیک در جریان اقدامات و تحولات رخ داده در مرکز ، در سایه طرح تحول سلامت قرار گرفت و از مسئولان دانشگاهی و مرکز تقدبر نمود . دکترسعید شبستری خطاب به جمعی از پزشکان و پرسنل بیمارستان رازی گفت : به وجود برخی از مشکلات در حوزه بهداشت و درمان واقف بوده و برای رفع آنها تلاش می کنیم ولی انتظار داریم که میزان ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم روز به روز افزایش و بهبود یابد .
معاون استاندار در این بازدید ضمن گفتگو با تعدادی از مراجعان ، نحوه ارائه خدمات درمانی به بیماران و نحوه برخورد پزشکان و کادر درمانی را جویا شد و بعد از دریافت پاسخ رضایتمندی بستری شدگان از وضع موجود در محیط سازمانی صمیمی و دلسوزانه رازی را به استنشاق رایحه بهشت تعبیر نمود و از همت دولت و استانداری محترم برای افزایش حمایتهای اجتماعی از این دست بیماران خبر داد .
وی همچنین با اهدای شاخه گل و تبریک روز پزشک  به پزشکان و پرستاران این مرکز ، آرزوی توفیقات روزافزون به آنان در راستای خدمت به بیمارانی که گاهی حمایتهای خانوادگی هم ندارند نمود.
گفتنی است که در این بازدید ، دکتر تقی زادیه ،  معاونت محترم درمان دانشگاه ، و جمعی از پیشکسوتان پزشکی ، که ایشان را همراهی می کردند ، از تلاش بی ریای اساتید ، پزشکان و پرستاران مرکز تشکر نموده و گفتند به زحمات مسئولین مرکز واقف هستیم و دانشگاه مانند همیشه ، کمک های مادی و معموی خود را به رازی ادامه خواهند داد چون بیماران روان واعصاب از اولویتهای دانشگاه و وزارت بهداشت و درمان است .

• در يکشنبه 7 شهريور 1395
  • ساعت 10