تاریخ آخرین بروزرسانی : جمعه بیست و ششم آبان 1396 ساعت 23:22
تاریخ : يکشنبه 17 مرداد 1395

برگزاری 170 عنوان دوره آموزش اختصاصی برای کارکنان رسته بهداشت و درمان

واحد آموزش ضمن خدمت کارکنان مرکز کشوری مدیریت سلامت NPMC ، 170 عنوان دوره را برای 10 هزار نفر از کارکنان رسته بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سال جاری  برگزار می نماید .

به گزارش روابط عمومی مرکز کشوری مدیریت سلامت، دکتر محمد حسین دانشور معاون آموزشی مرکز با اعلام این خبر گفت: از اردیبهشت ماه سال جاری در حوزه بهداشت 24 عنوان دوره حضوری و67  عنوان دوره غیر حضوری به صورت الکترونیکی برای 4500 هزار نفر از گروه های هدف در سطح استان آغازشده و از طریق وب سایت دانشگاه در حال اجرا                می باشد.

وی همچنین افزود در حوزه درمان نیز 11 عنوان دوره حضوری و 68 عنوان دوره غیر حضوری برای 5500 هزار نفر از گروه های هدف این حوزه  از خرداد ماه سال جاری در حال برگزاری است.

معاون آموزشی مرکز کشوری مدیریت سلامت، روش های ترک دخانیات، باز آموزی سلامت باروری، تغذیه ورزش و سلامت استخوان، ازدواج و مهارتهای زندگی،  شاخص های ایمنی، مدیریت درد، تازه های احیاء را از جمله دوره های آموزشی سال 95 اعلام کرد.

خاطر نشان می گردد مرکز کشوری مدیریت سلامت NPMC مجری برگزاری آموزش های ضمن خدمت کارکنان در دانشگاه علوم پزشکی تبریز می باشد.

• در يکشنبه 17 مرداد 1395
  • ساعت 08