تاریخ آخرین بروزرسانی : دوشنبه سی ام بهمن 1396 ساعت 14:13
تاریخ : پنجشنبه 29 بهمن 1394

29 فروردین تا 3 اردیبهشت 1395 برگزار می شود؛

پنجمین سمپوزیوم فدارسیون جهانی و هفتمین کنگره بین المللی جراحان مغز و اعصاب و اولین کنگره بین المللی نوروساینس

پنجمین سمپوزیوم فدراسیون جهانی و هفتمین کنگره بین المللی جراحان مغز و اعصاب و اولین کنگره بین المللی نوروساینس به میزبانی جمهوری اسلامی ایران توسط پژوهشکده علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی تهران، پژوهشکده بین المللی مغز و اعصاب هانوفر و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و به ریاست پرفسور مجید سمیعی با همکاری کلیه دانشگاه ها و مراکز علمی کشور از 29 فروردین لغایت 3 اردیبهشت 1395 در تهران هتل اسپیناس پالاس برگزار می شود.

این کنگره ها با حضور دانشمندان برتر داخلی و بین المللی از بیش از چهل کشور دنیا با ارائه آخرین دستاوردهای علمی در علوم مغز و اعصاب برگزار می شود.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در این رویداد بزرگ علمی کشور می توانند به آدرس الکترونیکی www.iranwfns2016.com مراجعه نمایند.

• در پنجشنبه 29 بهمن 1394
  • ساعت 13