تاریخ آخرین بروزرسانی : پنجشنبه ششم ارديبهشت 1397 ساعت 13:16
تاریخ : چهارشنبه 13 آبان 1394

گردهمایی روز جهانی پیشگیری از سکته مغزی

همزمان با روز جهانی استروک گردهمایی با شرکت اساتید دانشگاه علوم پزشکی و عموم مردم در محل تالار اندیشه ائل گلی,برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، در این مراسم که با همکاری مدیریت سلامت شهرداری کلانشهر تبریز در تالار اندیشه پارک ائل گلی  برگزار شد، اساتید مجرب دانشگاه به سخنرانی پرداخته و تراکتها و پوسترهای آموزشی توسط همکاران مرکز تحقیقات علوم اعصاب تهیه شده بود,در محل همایش در اختیار حضار قرار گرفت. همچنین پرچم های کاغذی حاوی شعارهای استروک که توسط مرکز به صورت ابتکاری تهیه شده بود در دست تمام حضار در محل سالن در حین جلسه قرار داشت و در حاشیه همایش خدمات اندازه گیری فشار خون, قند خون, قد و وزن و مشاوره تغذیه برای حاضرین به صورت رایگان برای ارائه شد.

گفتنی است در پایان جلسه نیز  برنامه پرسش و پاسخ توسط اساتید  و حضار برگزار گردید.

• در چهارشنبه 13 آبان 1394
  • ساعت 12